Giochi

Előző Következő Angelina Ballerina
 

Angelina Ballerina

Angelina Ballerina is a mouse who dreams of becoming a ballerina. Angelina and her friends are always dancing around and performing in shows.

Az Angelina balerina című rajzfilmsorozat egy mesekönyvön alapul, amelyet Katharine Holabird és Helen Craig készített, és amely nyomban elnyerte a kritikusok és gyermekek tetszését.

A sorozat főhőse egy szeretnivaló kisegér, aki arról álmodozik, hogy egy napon híres ballett-táncos lesz.  Célja megvalósításáért mindent megtesz, de sok hibát is elkövet, ám ezekből tanulja meg, hogy legközelebb okosabban viselkedjen. A decemberben képernyőre kerülő „Angelina balerina - A Hercegnő-tánc” különkiadásban megnézhetjük, hogy Miss Lilly leányiskolájának balett-növendékei hogyan táncolnak Seraphina királynő palotájában.

A fellépésre a csoport a Csipkerózsika darabbal készül, és Angelinát kérik fel a rendezésre. Ám a kisegér dolgát megnehezíti, hogy a királynő ragaszkodik ahhoz, hogy két lánya - Valentine és Sophie – is részt vegyen a produkcióban. Angelina a két hercegnő szerepét osztja rájuk, de a két egérlány nem elég ügyes ehhez a feladathoz. Angelinának sürgősen ki kell találnia valamit, hogy az előadás ne fulladjon kudarcba.

Az „Angelina balerina - A Hercegnő-tánc”-ban Miss Lilly a híres színésznő, Judy Dench hangján szólal meg, míg Angelinának a művésznő lánya, Finty Williams kölcsönzi hangját.