Giochi

Előző Következő Angelina Ballerina
 

Angelina Ballerina

Az Angelina balerina című rajzfilmsorozat egy mesekönyvön alapul, amelyet Katharine Holabird és Helen Craig készített, és amely nyomban elnyerte a kritikusok és gyermekek tetszését.

A sorozat főhőse egy szeretnivaló kisegér, aki arról álmodozik, hogy egy napon híres ballett-táncos lesz.  Célja megvalósításáért mindent megtesz, de sok hibát is elkövet, ám ezekből tanulja meg, hogy legközelebb okosabban viselkedjen. A decemberben képernyőre kerülő „Angelina balerina - A Hercegnő-tánc” különkiadásban megnézhetjük, hogy Miss Lilly leányiskolájának balett-növendékei hogyan táncolnak Seraphina királynő palotájában.

A fellépésre a csoport a Csipkerózsika darabbal készül, és Angelinát kérik fel a rendezésre. Ám a kisegér dolgát megnehezíti, hogy a királynő ragaszkodik ahhoz, hogy két lánya - Valentine és Sophie – is részt vegyen a produkcióban. Angelina a két hercegnő szerepét osztja rájuk, de a két egérlány nem elég ügyes ehhez a feladathoz. Angelinának sürgősen ki kell találnia valamit, hogy az előadás ne fulladjon kudarcba.

Az „Angelina balerina - A Hercegnő-tánc”-ban Miss Lilly a híres színésznő, Judy Dench hangján szólal meg, míg Angelinának a művésznő lánya, Finty Williams kölcsönzi hangját.