Per i Gentori

mdjimjamfinal_r1_c1.gif
mdjimjamfinal_r1_c1.gif
mdjimjamfinal_r2_c1.gif
Get the Flash Player to see this player.
       Töltse le most!
mdjimjamfinal_r4_c2.jpg
mdjimjamfinal_r1_c1.gif

A legbiztonságosabb számítógépes játszótér

Magic Desktop – a világ legjobb szoftvere 2-10 éves gyerekeknek! A Magic Desktop segítségével a számítógép biztonságosan osztható meg gyerekekkel. Az egész egy olyan Windows-alapú operációs rendszer, amely egyszerre gyerekbiztos és gyerekbarát.

Számítógép védelme 1 A számítógép bekapcsolásakor a Magic Desktop jelenik meg a gyerekeknek, hiszen a szokásos Windows képernyő eléréséhez a szülő által kiválasztott jelszóra van szükség. A Magic Desktop megvédi az Ön rendszerbeállításait és fontos adatfájljait a gyerekek véletlen beavatkozásától, így biztosítva azt, hogy visszatértekor Ön mindig egy jól működő számítógépet fog találni.n.

magicdesktop

Szülői felügyelet 1 Ön nem csupán azt ellenőrizheti, hogy a gyerekek milyen programokhoz férhetnek hozzá, hanem azt is beállíthatja, hogy a gyerekek mikor és hogyan férhetnek hozzá a jóváhagyott programokhoz. Megtaníthatja például nekik, hogy a játékokat csak akkor indíthatják el, ha már megcsinálták a házi feladatot, befejezték a dolgukat, vagy eredményesek voltak az oktatóprogramjaink terén. Az Ön gyereke tehát akkor kaphat hozzáférést a rejtvényhez vagy az internethez, ha megtanulja a szorzótáblát, és elég bónusz pontot gyűjt össze. Így lesz a "Nincs házi feladat – nincs játék" technológia az Ön virtuális bébiszittere.

magicdesktop gamesmagicdesktop gamesmagic desktop games

Játék & tanulás 2 A Magic Desktop szellemes és biztonságos környezetben teszi lehetővé azt, hogy a gyerekek saját ütemükben tanulják meg a számítógép használatát. A gyerekbarát kialakítás tökéletesen illik azokhoz a pici kezekhez, a felkínált programok pedig minden korosztálynak élvezetesek. Oktató és szórakoztató programjaink használata során a gyerekek problémákat oldanak meg, hibákat vétenek, újra próbálkoznak, és sikert érnek el!

  • Easy Write – szellemes és egyszerű íróprogram
  • Easy Learning – számtan és angol nyelvi gyakorlatok
  • Easy Paint – szellemes rajzoló, képszínező és képszerkesztő program
  • Gamepad – számítógépes gyerekjátékok hatalmas gyűjteménye
  • My First Music – segít megtanulni zongorázni és más hangszereken játszani. Segítse felszínre hozni a gyermekében lakó – Beethovent!
  • És még sok egyebet...

magicdesktop

Biztonságos internet 3 My First Browser a létező legbiztonságosabb internet böngésző gyerekeknek! Segítségével Ön gyerekbarát weboldalakat választhat ki, és gyerekeinek csak az ilyen, szülők által jóváhagyott oldalak látogatását engedélyezheti. Így nem kell azért aggódnia, hogy a gyerekei mit csinálnak, vagy hogy nemkívánatos tartalomba botlanak a világhálón. A teljes megnyugvás érdekében a szülők az internetes tevékenység összes előzményét is megnézhetik.

magicdesktop

Gyerek e-mail 1 A Magic Mail az első, kifejezetten gyerekeknek szánt biztonságos e-mail program a világon. A szülők kezelik a gyerek címjegyzékét; így a gyerekek nem küldhetnek vagy kaphatnak e-mailt ismeretleneknek vagy ismeretlenektől. Az ismeretlen címekről küldött e-mailek karanténba kerülnek, és szülői jóváhagyást igényelnek. Ráadásul a Magic Mail teljesen védett a vírusok és a spamek ellen.

És még... A folyamatos frissítések és új tartalmak nyomán az asztal együtt nő a gyerekekkel. Ráadásul – ahogy a gyerekek megismerik a felkínált programokat és tartalmat – a szülők Windows alkalmazásokat is importálhatnak a Magic Desktopba. A szülők így még jobban fejleszthetik a gyerekek képességeit, további felkészítést adva nekik a jövőre nézve.

       Töltse le most!

 

"Az ötéves lányom egyre ügyesebben használja a rajzoló és képszerkesztő programot. Idén már ő készítette a család karácsonyi képeslapjait saját fényképe és Photoshop-jellegű effektusok segítségével. A családtagok alig hitték el, hogy mindezt egyedül ő csinálta!"

Lindsay (USA)

 

"A gyerek e-mail és internet böngésző programok nagyszerűek, és az általam kipróbált összes többi szűrőnél sokkal jobbak. A fiam 9 éves, és a szülői jóváhagyású weboldalainak listája gyorsan bővül. Minden 50 bónusz pont után egy új oldalt adok a listához. A fiam imádja!"

Anne-Marie (Norvégia)

 

"Nagyon tetszik nekem a "Nincs házi feladat - nincs játék" technológia! Remek látvány, ahogy a gyerekeim keményen dolgoznak a bónusz pontokért, például ahogy az Easy Learning szorzótábláit csinálják, hogy azután játszhassanak. A szülői felügyelet rendszere egyszerű és hatékony! Fantasztikus!"

Michelle (Kanada)

 

"Nekem két gyerekem van (3 és 8 évesek), de a Magic Desktop telepítése után már nem kellett többé attól tartanom, hogy valami kárt okoznak a rendszerben, vagy fontos fájlokat törölnek ki. Köszönöm, EasyBits!"

Elise (Franciaország)

 

"A Magic Desktop tökéletes eszköz arra, hogy a gyerekek megtanulják a számítógép és az internet használatát, miközben a szülői felügyelet előnyeit élvezik. Minden kisgyerekes szülőnek ajánlom!"

Inge (Norvégia)

 

"Azt szeretem a legjobban a Magic Desktopban, hogy a gyerekeimmel együtt nő. Soha nem unatkoznak vele, ráadásul hagyományos Windows programokat is hozzáadhatok, ha a gyerekeket már felkészültnek érzem ehhez. Valóban igaz, hogy a tinédzserek számára ez egy tökéletes eszköz a számítógép-használathoz. Köszönöm, hogy gondoltak a gyerekeimre!"

Peter (Belgium)

 

"Nagyon meglepődtem azon, hogy milyen sokat kaptam a pénzemért. A gyerekeim imádják ezeket a csodás programokat. Már egy éve, hogy használjuk az MD-t, de a gyerekeim nem bírják megunni. Valószínűleg ez volt életem legjobb szoftvervásárlása. Köszönöm!"
Beth (Egyesült Királyság)